| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Satsuko Angel Innocent

Data înscrierii: 25/Oct/2007 Mesaje: 3403
32 bani
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 11:14 am Titlul subiectului: Spot-uri publicitare care nu v-au placut |
|
|
| Ce spoturi publicitare nu v-au placut sau va enerveaza?
_________________ Dacă ai voință poți muta și munții, dacă ai creier îi lași acolo, că nu te deranjează!
|
|
| Sus |
|
Draguta Mosser rank personalizat

Data înscrierii: 26/Aug/2007 Mesaje: 1679
3120 bani
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
99% din spoturile pubicitare mă calcă pe bătături!
Publicitatea agresivă din zilele noastre îmi ridică stresul la cote nebănuite de mine!
_________________ Adsum!
|
|
| Sus |
|
Satsuko Angel Innocent

32 bani
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda...publicitatea a ajuns cam foarte agresiva si asta e deranjant. Dar e justificat: sunt foarte multe produse si trebuie sa se impuna si apoi sa se mentina pe piata. Si altfel nu prea se poate.
Pe mine ma enerveaza foarte tare reclamele la detergenti. Sunt si foarte prost facute.
_________________ Dacă ai voință poți muta și munții, dacă ai creier îi lași acolo, că nu te deranjează!
|
|
| Sus |
|

3120 bani
|
|
| Sus |
|
Prospero Love-hungered freak

Data înscrierii: 16/Aug/2007 Mesaje: 2193 Locație: Pe forum 5665 bani
Opinie: ... it is to laugh, eh...?
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Satsuko a scris: |
| Pe mine ma enerveaza foarte tare reclamele la detergenti. Sunt si foarte prost facute. |
Reclamele la detergenți enervează o mulțime de persoane deoarece nu sunt altceva decât simple prezentări comparatiste: detergentul ăla scoate o pată, detergentul meu scoate 5 pete..., cu ăla plătești mai mult, la ăsta e reducere..., ăla e făcut de oameni tâmpiți, al meu e realizat de savanți care au lucrat zece ani să descopere formula chimică... Unele sunt de un penibil total încât pur și simplu amuză, la o primă vizionare, un om cu un minim de inteligență.
Totuși, să vorbim despre reclame gândite cât de cât... care, în ciuda faptului că au în spate un colectiv de persoane cu studii în domeniul advertising-ului, gafează prin anumite elemente insuficient planificate... Cum ar fi cea cu Matache Măcelaru' care stă și vorbește în fața unui client derutat, pentru a îi trece cârnatul la câțiva centimetri de nările acestuia. În caz că respectivul nu va cumpăra cârnatele, normele igenice sunt încălcate (cel puțin în mod discutabil). Sau cea de la Tymbark, unde se spune ceva despre „gius" de portocale, ortografiat prin adaptare la normele ortografiei românești, în reclamă, dar „juice", englezește, pe ambalaj. Sau cele de la Cocolino, care au probleme serioase în a-și stabili publicul-țintă întrucât promovează un balsam de rufe cu o mascotă de genul masculin pentru copii, mascută ce are - între noi fie vorba - o atitudine efeminată. Ori cea cu puddingul văcuței Paula, care și-a ales un nume pentru brand foarte neinspirat...
Și exemplele ar putea continua, dacă mă mai gândesc... Poate mai prezentați voi câteva... 
_________________ My heart has been strapped in a straight jacket love...
HARLEY SMILES AND SHE RADIATES THE GLOW AROUND HER HALO...
|
|
| Sus |
|
Satsuko Angel Innocent

32 bani
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Reclame proaste sunt foarte multe. Eu nu ma uit la TV, si majoritatea reclamelor le stiu de la festivaluri si de pe net.
Ideea e ca multe reclame sunt gandite ca sa enerveze, pentru ca raman in minte. Cum sunt reclamele de la Altex, facute de Leo Burnett. Incearca inconituu sa gadeasca anumite fraze, sau expresii care sa ramana in minte cum ar fi "Halatu, cat e halatul"...sau "Batman, Batman". Sunt reclame enervante dar foarte bine lucrate.
Cele de la detergenti sunt simple, pentru ca majoritatea se adreseaza casnicelor si femeilor simple. Astea sunt peocupate de tipuri de detergenti etc.
O reclama super enervanta si ieftina mi s-a parut cea cu Andreea Marin la vopsea de par.Nu-mi amintesc la ce vopsea era, dar ma zgaria pe creier.
|
|
| Sus |
|
freeman mare om, mare caracter

Data înscrierii: 02/Noi/2007 Mesaje: 408 Locație: Bucuresti 2929 bani
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pe mine ma enerveaza alea de la teleshopinguri.
|
|
| Sus |
|

3120 bani
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred că se înșeală când cred că dacă te enervează reții la ce e reclama aia! Pe mine mă enervează "textul", nu reclama! Mă enervează cum joacă ăia în reclamă și nu țin minte pentru ce fac reclamă!
Singurele reclame care-mi plac sunt cele d ela Wiskas! http://www.whiskas.ro/
_________________ Adsum!
|
|
| Sus |
|
|